Jocul Dota 2 primește un serial anime pe Netflix; Se lansează pe 25 martie

0
1280
Dota 2

Dacă vă numărați printre fanii jocului multiplayer Dota 2, vestea de astăzi cu siguranță o să vă bucure. După cum spune și titlul articolului, Netflix pregătește lansarea unui serial anime bazat pe jocul dezvoltat de Valve. Debutul este programat pentru data de 25 martie și mai jos avem alte câteva detalii despre seria anime.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând trebuie să știți că primul sezon va include 8 episoade și că titlul complet al serialului este Dota: Sângele Dragonului. Cele 8 episode vor fi disponibile pentru streaming la nivel global din 25 martie pe Netflix. Dacă vreți și o oră exactă, veți putea urmări serialul începând cu ora 09:00 (ora României) pe 25 martie.

Cât despre poveste, îl avem aici ca personaj principal pe Davion. El este un renumit cavaler care se luptă cu dragoni, fiind decis să curețe pământul de acest flagel. Davion ajunge să fie implicat în evenimente cu mult mai ample decât și-ar fi putut imagina vreodată, asta după ce întâlnește un bătrând eldwurm extrem de puternic. În parcursul său o cunoaște și pe nobila prințescă Mirana, care se află în propria sa misiune secretă.

Trailer Dota: Dragon’s Blood:

Aflăm și faptul că acest serial bazat pe jocul Dota 2 a fost dezvoltat sub conducerea scenaristului și producătorului Ashley Edward Miller. Acesta a lucrat anterior la X-Men: First Class, Thor and Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Acesta a declarat că fanii vor iubi modul în care a fost imaginat aici universul Dota 2. Se promite o experiență epică, emoționantă și o poveste orientată spre adulți despre unele dintre personajele lor favorite.

Vă amintesc că Dota 2 a fost lansat în 2013 drept sequel pentru Defens of the Ancients. Cu toate că în ultimii ani popularitatea sa a scăzut, Valve speră ca acest serial să crească interesul publicului pentru joc. Trailerul serialului poate fi văzut mai sus.

De asemenea, nu uitați de faptul că ni se pregătește și un serial anime Tomb Raider pe Netflix.