Lenovo reinventează sălile de conferinţe, videoconvorbirile cu noul ThinkSmart Hub 500

0
1195

Atunci când nu ne pregăteşte super laptopuri aniversare ThinkPad, Lenovo inovează în zona enterprise. Apreciatul producător de laptopuri a anunţat în cadrul evenimentului Microsoft Ignite 2017 un produs destinat celor care poartă multiple videoconferinţe: ThinkSmart Hub 500.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Arătând ca o combinaţie dintre un monitor şi o tabletă, acest device are darul de a moderniza spaţiul de lucru, bazându-se pe soluţiile Skype Rooms Systems. Rulează Windows 10 Internet of Things Enterprise şi vine cu un display de 11.6 inch care se poate roti la 360 de grade. Aduce şi suport Dolby Audio Premium, microfoane cu captură la 360 de grade şi un ecran touch.

Ideea este de a simplifica procesul de setup pentru o conferinţă video în spaţii de lucru cu dimensiuni medii. Lenovo afirmă că durează până la 10 minute un setup de genul. Forţele de muncă au devenit mobile şi disparate pe glob, deci trebuie să comunice eficient şi cât mai simplu, având sens un produs ca ThinkSmart Hub 500. Terminalul vine de sub aripa Microsoft şi Lenovo şi deocamdată nu avem preţ pentru el.

În ce priveşte lansarea, ar trebui să îl vedem disponibil din trimestrul întâi al anului 2018.