Laptopul Lenovo ThinkPad care aniversează 25 de ani de brand ThinkPad scapă pe web

2
1159

E greu de crezut că au trecut 25 de ani de când există brandul ThinkPad, celebrele laptopuri pentru productivitate, preluate de către Lenovo de la IBM cu o bună perioadă în urmă. Acum Lenovo pregăteşte o ediţie aniversară de laptop, un model ThinkPad nou, care tocmai a scăpat în imaginile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E vorba despre un model cu design clasic, old school şi vintage aş zice, dar şi cu ceva elemente noi. Designul clasic implică un joystick/mouse TrackPoint în mijlocul tastaturii, butonul enter albastru şi logo-ul ThinkPad înclinat la 45 de grade. Cunoscut ca Lenovo ThinkPad 25, acest terminal va fi bazat ca dotări pe Lenovo ThinkPad 470. Va veni cu un ecran de 14 inch cu panou IPS, procesor Intel Core 7, 16 GB RAM şi stocare SSD de 512 GB.

Va avea şi chipset grafic Nvidia GeForce 940 MX şi conectivitate modernă, de la USB Type-C cu Thunderbolt 3 la 3 porturi full USB, HDMI, Ethernet şi WiFi ac. Vine şi cu slot SD, scanner de amprente, recunoaştere facială via webcam şi Windows Hello. Nu avem o dată de lansare şi un preţ, dar cel mai probabil vedem acest laptop în octombrie, atunci când de altfel şi este aniversarea ThinkPad.

Conform scăpărilor acest Lenovo ThinkPad 25 ar măsura 19.95 mm în grosime şi ar cântări 1.58 kilograme. Aşteptăm debutul şi mai ales preţul cu interes.