Chuwi LapBook Air este disponibil de acum la precomandă; un ultrabook cu Windows 10 și greutate de 1.3 kg

0
1216
Chuwi LapBook Air

Dacă vă numărați printre cei care apreciază dispozitivele cu prețuri accesibile din China, atunci știți cu siguranță și despre produsele celor de la Chuwi. Aceștia ne aduc tablete, dar și notebook-uri tare interesante ca raport preț-calitate, cel mai nou exemplu fiind Chuwi LapBook Air.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta din urmă este un ultrabook cu greutate de 1.3 kg ce poate fi achiziționat acum la precomandă. Se dorește a fi un rival pentru MacBook Air și aflați că printre dotările sale avem un display Full HD de 14.1 inch, un procesor Intel Celeron N3450 și 8 GB RAM LPDDR3.

Se oferă și 128 GB stocare eMMC, dar avem slot M2 SSD pentru a extinde memoria la nevoie. Rulează sistemul de operare Windows 10 Home din fabrică și printre alte dotări ale sale mai regăsim camera web de 2 megapixeli, cele două porturi USB 3.0, portul HDMI, slotul pentru carduri TF și bateria generoasă de 10000 mAh.

Chuwi LapBook Air costă 429 dolari la precomandă, dar dacă vă înscrieți pe site-ul oficial puteți obține un voucher de 50 dolari pentru achiziția sa. Detalii extra găsiți chiar aici!