Căștile de gaming HyperX Cloud Alpha sunt de astăzi disponibile pe plan local

0
974

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru descoperim că începând de astăzi căștile de gaming HyperX Cloud Alpha sunt disponibile comercial pe plan local. Produsul este destinat atât jucătorilor ocazionali, cât și echipelor profesioniste din întreaga lume.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se bazează pe ADN-ul căștilor anterioare în ceea ce privește confortul și sunetul, dar avem ca noutăți și o serie de caracteristici care au fost îmbunătățite. Se oferă acum tehnologia HyperX Dual Chamber pentru un sunet mai bun și distorsiune redusă și difuzoare de 50mm.

Datorită design-ului cu două camere, căștile HyperX Cloud Alpha pot reda frecvențele joase separat de cele medii și înalte, fiind constuit astfel un sunet dinamic care transformă jocurile, muzica și filmele în experiențe mult mai realiste. Ca materiale de construcție, aceste căști aduc în componență spumă de memorie, o bandă extensibilă și o ramă de aluminiu durabilă și ușoară.

HyperX Cloud Alpha

Avem parte și de un cablu detașabil cu funcție de control audio in-line prin care utilizatorii au posibilitatea de ajustare a volumului sau oprire a microfonului. HyperX Cloud Alpha sunt compatibile cu PC-ul, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S, smartphone, cu Nintendo Switch și cu sistem VR ce aduc jack audio 3.5 mm.

Pe plan local aceste căști pot fi găsite la prețul de 449 lei prin intermediul Altex.ro!