Japonia va avea un tren de mare viteză Hello Kitty; Iată cum arată

0
918

Japonia este cunoscută pentru trenurile sale de mare viteză, care ating sute de kilometri pe oră, nu întârzie niciodată şi nu au accidente şi defecţiuni aproape niciodată. Cum japonezii sunt mari fani ai desenelor animate şi ai personajelor haioase, acum aflăm că va exista un tren de genul cu imprimeu Hello Kitty.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nu ar fi primul proiect de genul pentru că există şi un tren dedicat anime-ului Neon Genesis Evangelion. Începând din această vară un tren cu tematica Hello Kitty va începe să fie operat în vestul Japoniei. Ceea ce vedem aici este concept art deocamdată, dar imprimeul acesta pare destul de realist.

Hello Kitty este o afacere de multe miliarde de dolari, un brand internaţional apreciat de cei mici şi de publicul feminin. Trendul transcende totuşi vârsta şi sexul, multă lume apreciind combinaţia de culori şi simplitatea personajului. Culmea e că deşi în România e super apreciată Hello Kitty, singurele magazine dedicate şi asociate companiei mamă Sanrio au fost închise, după câteva luni de activitate în malluri.

Preţul prea mare a descurajat cumpărătorii.