HTC Vive Cosmos a ajuns în România: casca VR se găseşte la magazinele locale; Iată ce aduce nou

0
1045

HTC şi-a adus cea mai nouă cască de realitate virtuală în România. E vorba despre HTC Vive Cosmos, care a început deja să fie listată şi la magazinele locale, începând de la 3949 lei. Se găseşte la Altex, PC Garage şi F64.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face aici cu un sistem de realitate virtuală care se poate conecta la PC. Vine cu un sistem nou de urmărire (tracking) Vive, care e mai uşor de configurat. Permite o trecere mai rapidă direct la experienţa VR. Are la bord 6 camere cu senzori, pentru o urmărire internă-externă mai precisă. HTC Vive Cosmos propune o rezoluţie combinată de 2880 x 1700 pixeli, o creştere de 88% faţă de modelul Vive precedent.

Oferă astfel o claritate superioară a textului şi graficii. Ecranele noi LCD reduc distanţa dintre pixeli şi alături de ecranele reale RGB vor minimiza efectul de screen-door. Noul produs aduce şi un design flip, care le permite utilizatorilor să treacă de la spaţiul real la realitate virtuală în doar câteva secunde. Sunt integrate şi căşti on ear pentru a asigura imersiunea în universul virtual.

Cosmos aduce la pachet şi noi controllere, regândite ca design. Avem şi compatibilitate cu adaptorul Vive Wireless, disponibil pentru cei care vor să se mişte în VR fără să fie legaţi printr-un cablu. Vive Cosmos s-a remarcat încă de la anunţare printr-un design frontal modular. Asta înseamnă compatibilitate cu accesorii viitoare, care i se vor putea ataşa. Primul mod oficial este Vive Cosmos External Tracking.

Acesta le permite utilizatorilor să utilizeze staţiile de bază Lighthouse pentru scenariile de urmărire. Vive Cosmos vine la pachet cu abonamentul Viveport Infinity pe 12 luni, ofertă disponibilă la toate precomenzile. Această platformă oferă acces nelimitat la sute de aplicaţii şi jocuri în VR. Sunt incluse GoPro Discovery Channel, Animal Planet, BBC, Eleven Ninja, Fisherman’s Tale şi multe altele.

Avem şi MLB Home Run Derby pentru pasionaţii de baseball. Vive Cosmos oferă două ecrane LCD cu diagonală de 3.4 inch, refresh rate de 90 Hz, câmp vizual de 110 grade şi conectivitate USB 3.0 şi DisplayPort 1.2.

Prețuri: