Marshall relansează căștile Major III Bluetooth, acum în varianta Voice cu Google Assistant

0
884
Marshall

Printre cele mai populare căști din portofoliul celor de la Marshall se află și Major III Bluetooth, model care la ora actuală costă în jur de 649 lei. De astăzi acest headset primește o variantă actualizată intitulată Major III Voice ce vine la pachet cu asistentul vocal Google Assistant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Doar prin apăsarea timp de câteva momente a butonului dedicat Voice, veți putea interacționa cu Google Assistant. Îi puteți pune întrebări cu privire la starea vremii, calcule sau orice alte informații utile, dar și da comenzi pentru controlarea playback-ului audio hands-free.

Marshall Major III Voice

De asemenea, asistentul Google își poate citi mesajele primite sau oferi indicații pentru navigare. Potrivit producătorului, aceste noi căști sunt capabile să ofere până la 60 ore de playback audio wireless, asta cu o singură încărcare. Streaming-ul audio poate fi controlat și din knob-ul fizic multifuncțional.

Marshall Major III Voice

Acesta permite gesturile play, pauză, shuffle, ajustare volum, dar și acceptare/respingere apel și pornire/oprire căști. Marshall oferă și funcția de pliere pentru aceste căști, pentru transportul mai facil. Aflăm că Major III Voice includ drivere dinamice de 40 mm special tunate pentru un bass puternic, înalte clare și medii calme.

Marshall Major III Voice

În cazul în care rămâneți fără baterie nu trebuie să vă faceți griji, asta pentru că Marshall include în pachet aici și un cablu auxiliar 3.5 mm. Odată conectat la căști și la telefon vă puteți bucura în continuare de muzica voastră favorită. Un detaliu nu tocmai plăcut este acela că încărcarea se va face prin port microUSB v2.0 și nu USB-C…

Greutatea acestui headset este de 182 grame și mai aflați că se oferă o impedanță de 32 Ohm, sensibilitate audio 97dB și frecvență de răspuns cuprinsă între 20 Hz – 20 Khz. Noile căști sunt deja puse în vânzare și pot fi găsite la un preț de aproximativ 169 euro pe plan european.