HTC dezvăluie suma la care va debuta pe piață headset-ul VIVE Focus Plus; Aflăm și când încep vânzările

0
841
VIVE Focus Plus

Pe finalul lunii februarie vă informam prin intermediul unui articol dedicat și despre lansarea lui VIVE Focus Plus, un nou headset VR creat pentru clienții enterprise. Dacă în momentul cu pricina aveam la dispoziție doar detalii despre dotări, iată că acum descoperim și suma la care se va vinde acest dispozitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ei bine aflăm că headset-ul va fi disponibil începând din data de 15 aprilie pe site-ul Vive la prețul de 639 lire sterline (preț fără TVA), iar în Europa va include și Advantage (115 lire sterline fără TVA) – o licență enterprise și totodată o garanție de 2 ani pentru uz comercial la pachet.

Potrivit detaliilor dezvăluite astăzi, VIVE Focus Plus va fi comercializat inițial pe 25 piețe din întreaga lume și va suporta 19 limbi. Dispozitivul de față este unul de sine stătător astfel că nu este nevoie de conectarea la un PC pentru funcționare, fiind oferit aici un ecran AMOLED 3K și un cipset Snapdragon 835.

Avem parte de difuzor integrat, o frecvență de 75Hz a cadrelor și un câmp vizual de 110 grade. VIVE Focus Plus are un controler 6DoF, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 4 GB RAM, 32 GB stocare și o baterie de 4000 mAh ce se va încărca via port USB Type-C și beneficia de suport Quick Charge 3.0.
Încărcare: QC3.0