HTC Vive prezintă VIVE Focus Plus, o versiune actualizată de headset VR pentru clienţii enterprise

1
1002
Image converted using ifftoany

HTC VIVE a anunţat în această săptămână o nouă versiune a căştii sale de realitate virtuală, HTC VIVE Focus Plus. Acesta este un model gândit pentru clienţii enterprise şi reprezintă o actualizare a modelului actual, cu 6 grade de libertate şi cu posibilitatea de a integra controllere duale 6DoF.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Astfel utilizatorul poate interacţiona fără probleme cu mediul din jurul său şi cu mediul virtual. Gradul de libertate este aceeaşi ca la dispozitivele PC VR. Noua versiune ajută la portarea de conţinut PC VR existent, utilizarea fiind mai naturală. Casca este mai comod de purtat pentru consumator, iar Vive Focus Plus permite realizarea unor sesiuni extinse de activităţi VR.

Vine şi cu funcţii profesioniste şi enterprise precum Kiosk Mode, Gaze Support şi instrumente de gestionare a dispozitivelor pentru înregistrare, monitorizare şi gestionare de la distanţă. Acestea pot controla multiple headseturi simultan şi de la distanţă. Headsetul se va vinde din trimestrul al doilea via vive.com, pe 25 pieţe din întreaga lume, suportând 19 limbi.

Folosind platforma VIVE Wave şi conţinut de la VIVEPORT, abonaţii au acces la o bibliotecă impresionantă de titluri din nouă ofertă Viveport Infinity. Acesta este un serviciu pe bază de abonament nelimitat pentru VR. Serviciul vine pe 2 aprilie şi permite utilizarea unui singur cont în portofoliul de dispozitive VR. Noile controllere 6DoF au declanşator analogic şi vă permit să controlaţi obiecte virtuale să interacţiuni prin intrări sensibile la presiune.

Soluţia all în one include un procesor Snapdragon 835 şi display-uri AMOLED 3K. Vomv edea şi un demo la MWC 2019.