LG Electronics va extinde disponibilitatea electrocasnicelor ce pot fi controlate prin comenzi vocale

0
952
LG Electronics

Atât în cadrul târgului IFA 2018 din Berlin de toamna trecută, cât și în ianuarie 2019 la CES am văzut multe electrocasnice din partea celor de la LG Electronics care ofereau suport pentru control vocal prin intermediul unor asistenți precum Google Assistant sau chiar Amazon Alexa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În această privință aflăm astăzi că sud-coreenii vor să își aducă aceste electrocasnice în mai multe regiuni din jurul lumii, asta pentru că la ora actuală produselele cu pricina se regăsesc oficial doar în 6 țări. Numărul de țări în care electrocasnicele vor fi disponibile va ajunge la 27 până în aprilie.

Nu există o listă exactă a țărilor în care aceste electrocasnice vor debuta oficial, dar aflăm că printre produse se află mașini de spălat, uscătoare, frigidere, cuptoare, mașini de spălat, aparate de purificare aer, dar și aspiratoare – produse ce pot fi controlate prin comenzi vocale chiar și din alte camere decât cele în care se află.

Motivul pentru care LG pune accentul pe acest tip de electrocasnice este acela că piața produselor de tip boxe smart AI este într-o continuă creștere și astfel se așteaptă și la o cerere mare și pentru electrocasnicele ce pot fi controlate prin comenzi vocale.