Samsung anunță două noi soundbar-uri din seria Q, modele optimizate pentru televizoarele QLED

0
1276
Samsung

Astăzi sud-coreenii de la Samsung au anunțat lansarea a două noi soundbar-uri din seria Q, modele ce dispun de tehnologia Samsung Acoustic Beam, dar și de funcția Adaptive Sound – fiind variante optimizate pentru televizoarele QLED. Vorbim aici despre modelele HW-Q70R și HW-Q60R despre care aflați mai multe în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim detaliu dezvăluit este acela că dispozitivele de față reprezintă rezultatul unei colaborări dintre Samsung Audio Lab și Harman Kardon, oferindu-se astfel o experiență imersivă a sunetului pentru sistemele home cinema. Tehnologia Adaptive Sound analizează conținutul redat de televizor și adaptează automat și continuu setările de sunet în funcție de acesta.

Samsung

Procesul funcționează atunci când televizorul Samsung QLED este conectat și când este activat modul AI. Aceste noi soundbar-uri din seria Q dispun de un design ce poate fi integrat cu ușurință în orice tip de încăpere, astfel încât experiența cinematografică să fie una completă.

Modelul HW-Q70R oferă Bluetooth 4.0 și vine echipat cu tehnologia Dolby Atmos și DTS:X pentru sunet la 360 grade. Noile soundbar-uri Samsung vor fi disponibile din mai 2019.