Huawei anunţă o serie de ochelari inteligenţi, care vor debuta în vară, în parteneriat cu Gentle Monster

0
1459

Dacă telefoanele Huawei P30 au bifat la fix toate aşteptările noastre, ei bine Huawei a venit şi cu o surpriză la evenimentul de ieri. E vorba despre o pereche de ochelari inteligenţi, care vor debuta la vară. Proiectul este pe bază de parteneriat cu firma Gentle Monster şi îl detaliem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gentle Monster este o firmă sud coreaană, care se ocupă cu ocehlari de lux. În vară compania alături de Huawei vor lansa colecţia Smart Eyewear. E vorba despre perechi de ochelari cu microfon integrat şi difuzoare, care vă permit să preluaţi apeluri sau să folosiţi un asistent vocal. Ochelarii au microfoane duale pentru reducerea zgomotului de fond, difuzoare stereo care direcţionează acustica spre urechi, iar corpul este certificat IP67.

Asta înseamnă că rezistă la apă şi praf fără probleme. Avem şi suport Bluetooth, NFC şi o cutie de încărcare wireless la pachet, după modelul AirPods şi Balaxy Buds. Aceea vine cu o baterie de 2200 mAh şi conector USB Type-C. Probabil vă gândiţi la Google Glass aici sau la o clonă, dar nu e cazul, pentru că nu avem o cameră şi nici funcţii AR din ce ştiu.

E practic o pereche de căşti cu asistent vocal ataşată la ochelari stilaţi. Ar putea fi totuşi semnalul că industria purtabilelor e pe cale să evolueze.