Google Daydream View VR este un nou headset VR Google cu preţ de 99 dolari

0
1584

Google Daydream View VR este un alt produs nou Google, proaspăt anunţat la evenimentul de aseară şi având accesibilul preţ de 99 dolari. Acest headset completează pleiada de produse noi de la Google, printre care şi laptopul Pixelbook, telefoanele Pixel 2 sau difuzoarele Home Mini şi Max.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Headsetul cel nou este doar un mic upgrade faţă de primul Daydream VR, cel de anul trecut. Vine cu lentile mai performante, care oferă o claritate mai bună şi un câmp de vizualizare mai larg. De această dată casca de realitate virtuală este realizată dintr-un material textil cu toua tonalităţi de culoare şi vine în 3 nuanţe: Coral, Charcoal (cărbune) şi Fog (Ceaţă).

Preţul este de 99 dolari, iar în câteva ţări de pe glob Google pune la bătaie şi bundle-uri cu jocuri odată cu acest produs. A doua generaţie de headset este compatibilă cu toate telefoanele care suporta playtforma Daydream, printre care şi Galaxy S8, Galaxy S8 Plus şi Note 8. Designul şi formatul sunt la fel ca la modelul de anul trecut şi telecomanda în stil laser pointer e neschimbată la rândul său.

Veţi ţine telefonul între zona frontală a lui Dayvream View şi o pereche de lentile. Textura este mai plăcută la atingere şi la purtat zeci de minute, iar feelingul ar fi similar cu al mobilierului de lux. Câmpul de vizualizare este cu 10, până la 15 grade mai larg, iar cureaua pune o presiune ceva mai bine distribuită pe capul utilizatorului. Odată cu acest accesoriu vin şi conţinuturi noi pentru consum în VR, precum concerte, documentare şi filme IMAX.

https://www.youtube.com/watch?v=PNBL2DpB1YE