Google Pixel Buds este o pereche nouă de căşti cu suport Bluetooth şi Google Assistant

0
1564

Google Pixel Buds ne arată faptul că Google Assistant e cu adevărat omniprezent, după ce a ajuns deja pe laptopuri, telefoane, boxe şi chiar frigidere smart. Google a lansat această pereche de căşti inteligente în cadrul evenimentului de ieri şi trebuie să ştiţi că aceste Pixel Buds costă 159 dolari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este primul headset branduit Google care vine cu Google Assistant la bord. Trendul nu e totuşi deloc nou, pentru că am văzut recent o pereche de căşti noi Bose care aveau parte de acelaşi asistent virtual. Totuşi acela era un model over the head, iar aici vorbim despre căşti de tip “earbuds”. Interacţiunea cu Google Assistant de pe acest accesoriu se face prin tap sau swipe pe suprafaţa de control a căştii drepte.

De remarcat faptul că asistentul rulează pe telefon şi nu pe căşti, care nu au propriul mecanism de procesare. Accesoriul vine în noiembrie, pe negru, alb sau albastru. La pachet vine o husă specială cu rol de încărcare. Căştile vor oferi 5 ore de autonomie cu o singură încărcare, dar husa le oferă încă 4-5 încărcări din mers. Google a prezentat în cadrul evenimentului său oficial o traducere în timp real folosind Google Assistant şi Translate pe baza acestor căşti.

40 de limbi sunt suportate în acest moment. Pixel Buds au redat fix ce a zis persoană care vorbea într-o limbă străină, dar în varianta tradusă, în timp real. De remarcat că aceste căşti nu sunt complet wireless, ci au un fir care le leagă între ele, spre deosebire de Apple AirPods.