Elon Musk şi Boring Company prezintă lansatorul de flăcări de 500 de dolari

3
1872

Uneori e distractiv să lucrezi cu şi pentru Elon Musk, pur şi simplu pentru a asista la materializarea proiectelor sale trăznite. Una dintre companiile pe care le conduce Musk este Boring Company, cunoscută pentru tunelurile forate sub Los Angeles, pentru a implementa un sistem de călătorie la mare viteză. Aceeaşi Boring Company a prezentat în această săptămână un lansator de flăcări, cu care Musk şi ai săi s-au jucat. Avem video mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La un moment dat Musk părea să glumească, atunci când a promis un lansator de flăcări marca Boring Company. Acum firma deja acceptă precomenzi pentru această unealtă, care la fel de bine poate fi armă de pârlit Alieni sau de pârlit… porcul. Preţul este de 500 de dolari per bucată şi nu avem încă detalii despre perioada în care se fac livrările. Pentru a avea grijă şi la siguranţă, Boring Company oferă şi un extinctor la suma de 30 de dolari.

Elon şi ai săi promit că acesta este „cel mai sigur lansator de flăcări”, existând pe contul de Instagram al CEO-ului câteva clipuri cu el în acţiune. „Jucăria” produce o flacără albastră, iar gadgetul acţionează în limitele legale permise de Biroul de Alcool, Tutun şi Arme. Produce o flacără de doar 3 metri, deci nu se compară cu armele văzute în filmele SF sau de război.

https://www.instagram.com/p/BeeYW0NA1HU/?taken-by=elonmusk

Nu e foarte clar ce legătură au forările cu lansatorul de flăcări, dar în ultima vreme companiile lui Musk au tot acţionat în segmente inedite. Tesla produce baterii externe pentru gadgeturi, iar The Boring Company a scos la vânzare 50.000 de pălării sau şepci. În perioada Crăciunului CEO-ul a promis că şi lansatorul de flăcări era pe drum. Comenzile pentru acest gadget se pot face pe site-ul The Boring Company, ediţia fiind limitată la doar 20.000 de unităţi.

Livrările încep la primăvară şi sunt sigur că aşa o maşinărie ar avea trecere la noi, de Ignat, pentru a pârli porcul. Totul e să nu te oprească poliţia în drum spre sat cum îţi aprinzi ţigara de la flame thrower ca Rambo.

https://www.instagram.com/p/BeeUSFwgLrM/?taken-by=elonmusk