Tesla Powerbank este o baterie externă cu design de sticlă de parfum de la firma lui Elon Musk

1
3561

Tesla trece de la bateria de locuinţă Powerwall la o baterie externă numită Powerbank, care tocmai a debutat. Şi cum Tesla e un fel de Apple când vine vorba de produsele sale, designul nu putea fi banal. Rezultatul aminteşte mai degrabă de o sticlă de parfum elegantă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tesla Powerbank ar folosi ca inspiraţie monumentul Supercharger de la studioul de design al companiei. Vine cu conectoare USB şi Lightning, plus un conector microUSB detaşabil la pachet. Oferă o unitate de single cell de 3350 mAh pentru alimentare, aceeaşi care se afla la baza bateriilor de pe maşinile Model S şi Model X. Costă 45 de dolari un astfel de gadget, care e deja sold out.

Tesla a început să vândă şi alte gadgetrui haioase, precum un Supercharger de birou la scară, mic şi drăguţ ca bibelou tot la 45 de dolari. Şi acela poate încărca terminale via port USB. Şi în acest caz statutul este de sold out. Revenind la Tesla Powerbank, bateria externă areun design compact şi are un circuit eficient pentru a maximiza capacitatea bateriei.

Vine cu indicator pentru starea încărcării şi o celulă 18650 la bază, 7000 de astfel de celule găsindu-se că sursă de energie pe Model S şi Model X. Măsoară 23.3 mm în grosime şi are output maxim de 5V/1.5A. Evident marile anunţuri ale săptămânii de la Tesla au fost totuşi camionul său şi noul Roadster