ASUS şi-a extins gama de produse ROG prin intermediul unui nou monitor LCD curbat, Swift PG27VQ, pe care îl puteţi admira mai jos. Acesta este cel mai nou monitor de 165 Hz cu panou TN LCD şi ideal pentru gaming, datorită responsivităţii sale.

Publicitate

Timpul de răspuns este perfect: 1 ms, iar ASUS a inclus aici iluminarea RGB Aura Sync, care a devenit deja trademark pentru ASUS ROG. Swift PG27VQ oferă o rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli şi refresh rate de 165 Hz, cu overclocking chiar, plus o curbură 1800R. Panoul ar trebui să ofere 400 de units nits de luminozitate, contrast ratio de 1000:1 şi unghiuri de vizualizare de 170/160 de grade.

În ce priveşte ergonomia, înălţimea, înclinarea sunt complet ajustabile, iar monitorul poate fi ţinut pe un perete cu un ataşament special VESA. Acest monitor mai are un avantaj: muchiile înguste, care îl fac ideal într-un setup multi display. În ce priveşte conectica, monitorul oferă HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, două porturi USB 3.0 şi jack audio.

Fiind un produs ROG are şi funcţii de gaming, precum suportul pentru refresh rate dinamic NVIDIA G-Sync cu ULMB. Este compatibil şi cu NVIDIA 3D Vision, tehnologie pentru cei care au ochelari shutter 3D. Preţul este de 799.99 dolari, premium cu siguranţă, dar pentru gamerii care îşi câştigă existenţa din eSports merită sacrificiul.