Xiaomi Mi Box 4 este oficial! TV Box cu suport pentru playback video 4K HDR10 și preț accesibil

1
1834
Xiaomi Mi Box 4

Pe finalul săptămânii trecute v-am informat că firma chineză Xiaomi pregătește lansarea unui nou TV Box, dispozitiv ce devine oficial astăzi. Se numește Xiaomi Mi Box 4 și vine alături de o variantă mai accesibilă intitulată Mi Box 4C pe care o descoperiți în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ambele oferă suport pentru playback video la rezoluție 4K (60fps) HDR10 și primim la pachet o interfață de utilizator numită PatchWall ce folosește inteligența artificială pentru a sugera conținut bazat pe conduita privitorilor. Alături vine și un asistent vocal căruia îi putem da comenzi pentru controlul conținutului afișat.

Xiaomi Mi Box 4

La interiorul acestor terminale se află procesorul quad-core Amlogic S905L de 1.5 GHz, soluția grafică Mali-450 și 8 GB de stocare flash. Mi Box 4 aduce 2 GB RAM, suport Dolby Digital Plus și o telecomandă Mi Remote Control ce dispune de butoane de navigare capacitive.

Xiaomi Mi Box 4

Se oferă și suport pentru conectarea unui hard extern via USB, iar modelul mai accesibil Mi Box 4C se mulțumește cu 1 GB RAM. Ambele aduc suport DTS-HD și următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n, HDMI 2.0a, port USB 2.0 și jack audio 3.5 mm. Mi Box 4 costă 54 dolari, iar Mi Box 4C numai 39 dolari.

Din câte aflăm, în perioada următoare se așteaptă ca aceste TV Box-uri să debuteze și în variantele internaționale cu suport Android TV.