Xiaomi Mi Box 4 ar urma să debuteze pe 29 ianuarie în China; TV Box cu Android TV și asistent vocal

1
896
Xiaomi Mi Box 4

Chinezii de la Xiaomi produc o gamă largă de dispozitive, de la celebrele smartphone-uri ce ne atrag prin prețurile accesibile și până la aspiratoare, sisteme de purificare a aerului sau seturi TV Box. Un astfel de device este și Mi Box 4, set TV Box pe care firma de față urmează a-l prezenta oficial pe 29 ianuarie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Și această generație va rula sistemul de operare Android TV, iar din câte aflăm pe seama imaginii teaser pe care o puteți vedea mai jos, se pare că vom primi și suport pentru comenzi vocale. Vom putea controla setul top box în acest mod și afla și informații utile precum vremea și știrile.

Xiaomi Mi Box 4

AI-ul de la bord se va comporta precum un asistent personal și va servi și pe post de hub central astfel că vom putea da comenzi pentru controlul luminilor inteligente din casă sau comanda aspiratorului inteligent să înceapă treaba prin casă. AI-ul va monitoriza și obiceiurile utilizatorului pentru a recomanda conținut video.

Așteptăm lansarea de mâine pentru a afla la ce prețuri sosește noul TV box și dacă aceasta va debuta și la nivel internațional.