Drona DJI Spark e acum disponibilă în România, poate fi controlată prin gesturi ale mâinii

0
1881

Am scris în 2 rânduri despre drona DJI Spark şi capacitatea sa de a reacţiona la gesturile mâinilor utilizatorului, iar acum în sfârşit a ajuns şi pe plaiuri mioritice acest produs. Faimoasa dronă e disponibilă la retailerul F64.ro, contra sumei de 2.699 lei.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Reţineţi că e vorba aici despre o mini dronă, care vine totuşi cu tehnologiile high end specifice DJI. Integrează un gimbal mecanic şi o cameră cu calitate peste medie. Cu o greutate de 300 de grame, micul vehicul aerian are o stabilizare mecanică pe 2 axe şi vine cu suport pentru WiFi în două benzi şi distanţă de transmisiune de 100 de metri.

Atinge o viteză maximă de 50 km/h în modul Sport şi în condiţii de vânt minim. Autonomia este de 16 minute în condiţii meteo blânde şi la o viteză de 20 km/h. Un plus e faptul că are GPS şi poate şi detecta obstacolele din cale. De captura foto şi video se ocupă un senzor CMOS de 12 MP, cu câmp de vizualizare de 81.9 grade şi filmare Full HD la 30 FPS şi 24 Mbps.

Are şi o funcţie specială “Return to Home” şi vede obstacolele până la 5 metri. Evident selling point-ul său rămâne faptul că se poate controla prin gesturi ale mâinii. Astfel, putem ridica mâna şi să ne mişcăm sau să formăm un cadru cu degetele pentru a îi indică lui Spark să facă un selfie. DJI Spark poate şi urmări mişcarea mâinilor şi să decoleze şi aterizeze chiar din palmă.

E în stare şi să recunoască obiecte de diferite forme şi mărimi şi le va urmări ţinând cont de traiectoria lor. Gadgetul ideal de vacanţă? Aşa pare! Îl puteți achiziționa de aici.