CES 2019: Panasonic prezintă două funcții-cheie suplimentare ale aparatului mirrorless LUMIX S

0
1057

După ce în cadrul evenimentului Photokina din septembrie anul trecut, cei de la Panasonic anunțau lansarea aparatului foto mirrorless full-frame numit LUMIX S – iată că acum la CES 2019 sunt anunțate funcții noi pentru acest dispozitiv. Este vorba despre modul HLG Photo și modul High Resolution despre care aflați detalii în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim pentru început despre modul HLG Photo al aparatului LUMIX S care permite fotografierea într-un interval dinamic mai larg – modalitate ce facilitează o expresie cromatică vie și precisă, care se apropie mai mult de memoria vizuală, reproducând în aceeași imagine atât zonele extrem de luminoase, cât și zonele întunecate.

Imaginile astfel obținute sunt salvate ca fișere HSP, permițând redarea unor fotografii pline de viață pe cele mai recente modele de televizoare 4K Panasonic compatibile cu modul HLG prin intermediul unei conexiuni HDMI, dar și pe alte dispozitive ce permite redarea modului de față.

Panasonic

În al doilea rând avem modul High Resolution ideal pentru fotografierea peisajelor sau obiectelor de artă cu detalii delicate. Opt imagini consecutive sunt preluate în mod automat în timpul mișăcrii senzorului, imagini care mai apoi sunt sintetizate într-o singură fotografie prin intermediul noii opțiuni Venus Engine.

Datorită procesarea semnalului la mare viteză, detaliile precise sunt reproduse fidel pentru a fi ulterior salvate într-o imagine extrem de naturală. Sunt disponibile aici și sub-opțiuni pentru atenuarea neclarității generate de mișcarea rapidă.

Aflați că aparatele foto mirrorless full-frame LUMIX S și obiectivele vor fi disponibile începând de la sfârșitul lunii martie.