CES 2019: Panasonic dezvăluie noile modele de căști Bluetooth numite HF410B și NJ310B

1
1081
Panasonic

Pe lângă anunțuri referitoare la noi funcții software asociate aparatelor sale foto, Panasonic a prezentat și produse hardware în cadrul târgului ce tehnologie CES 2019, un exemplu fiind și noile căști Bluetooth numite HF410B (supraauriculare), respectiv NJ310B (intraauriculare).

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste headset-uri au un design în ton cu stilul Athleisure care reprezintă ultima tendință în materie de stil a sezonului, o mișcare în domeniul modei care implică stilul effortless (fără efort) și se referă la combinația șic între ținuta de stradă și cea sportivă – ce permite mai mult confort și mai multă versatilitate.

Panasonic RP-HF410B
Panasonic RP-HF410B

Modelul Panasonic RP-HF410B de tip supraauricular permit o redare audio fără fir de până la 24 ore, promițându-se aici un sunet excelent și o purtare confortabilă. Au difuzoare de 30 mm cu magnet cu neodim ce transmit un sunet clar, bas puternic și vocale clare, iar ca bonus avem și sistemul Extra Bass.

Panasonic RP-HF410B

Au doar 130 grade și dispun de design-ul pliabil pe interior cu mecanism pivotant care pune în evidență Seria HF, permițându-le să încapă în mod compact într-o geantă pentru a fi transportate ușor.

Cât despre căștile intraauriculare Panasonic RP-NJ310B, acestea adoptă un design simetric ușor de purtat și oferă un sunet pur în timpul deplasării. Sunt compacte și culoarea închisă în care sunt vopsite se combină natural cu moda athleisure. Au un difuzor de 9mm pentru izolație acustică, componentă ce asigură un sunet clar și un bas robust.

Și aici este prezentă funcția Extra Bass prin care se îmbunătățește reproducerea la frecvență joasă pentru un sunet clar și un bas robust cu distorsiune redusă. Playback-ul este de 6 ore și avem și o funcție de încărcare rapidă care în doar 15 minute ne oferă suficientă energie pentru 70 de minute de redare audio.