CES 2019: JBL lansează noi căşti wireless, cu preţuri de la 99 de dolari

0
2412

Ce ar fi un show tech în Las Vegas fără produse cu acustică bombastică? JBL a avut propriul stand la CES 2019, unde a adus cele mai noi perechi de căşti wireless. Firma deţinută de Harman a prezentat modelele JBL Reflect Flow, Endurance Peak, Tune120TWS şi UA Flash. Despre ele avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

JBL UA Flash şi UA True Wireless Flash sunt cele mai scumpe din noua gamă, având un preţ recomandat de 169.95 de dolari. Motivul pentru acest preţ este faptul că JBL a colaborat cu Under Armor pentru a include funcţionalitate robustă aici. Căştile sunt uşoare şi complet rezistente la apă. Oferă o viaţă a bateriei de 25 ore, dintre care 20 de ore oferite de cutia de transport şi încărcare.

O funcţie specială a acestor căşti este Bionic Hearing, o tehnologie proprietară, care îi permite utilizatorului să aleagă modurile de ascultare TalkThru şi Ambient Aware. Astfel se vor amplifica vocile din jur şi respectiv minimiza zgomotul de fond.

JBL Reflect Flow este încă o pereche nouă de căşti, cu preţ de 149.95 dolari. Seamănă ca design cu UA Flash şi oferă un design ergonomic, dar şi certificare IPX7 pentru rezistenţa la apă. Şi ele au funcţie Bionic Hearing, dar şi o viaţă a bateriei de 30 de ore.

Trecem la JBL Endurance Peak, care costă 119.95 dolari, dar schimbă abordarea de design, trecând la aşa numitul design TwistLock. Primim viaţă a bateriei de 28 de ore şi certificare IPx7 pentru rezistenţa la apă.

JBL Tune120TWS completează pachetul de noutăţi, la preţul de 99.95 dolari şi cu promisiunea unui design „trendy şi slim”. Autonomia este de doar 16 ore aici şi nu avem rezistenţă la apă. Aceasta sunt căşti de tip earbuds care vin cu suport pentru Google Assistant şi Siri, dar şi apeluri hands free stereo. JBL a mai prezentat şi seria de căşti LIVE, care include modele precum Live 650BTNC, cu Google Assistant şi anulare activă a zgomotului de fond.

Au viaţa bateriei de până la 30 de ore şi costă 200 de dolari. Au mai fost lansate şi modele on ear şi neckbuds din gama Live.