CES 2019: HP vine cu multe noutăți în Las Vegas, de la monitoare, la PC-uri și laptop-uri de gaming

0
1279
hp

Printre cei mai mari expozanți din cadrul târgului CES 2019 din Las Vegas ce se află în plină desfășurare în momentul de față îi avem și pe cei de la HP. Această companie a venit la fața locului cu multe noutăți, de la monitoare, la PC-uri convertibile și până la laptop-uri de gaming proaspete.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Începem cu monitoarele, acolo unde avem modele precum HP Pavilion 27 Quantum Dot – primul Quantum Dot cu afișaj pe sticlă, o modalitate prin care se oferă astfel un miliar de culori vizibile. Avem de asemenea și modelul HP Pavilion 27 FHD care se remarcă prin caracteristicile sale unice precum sistemul B&O integrat și camera video confidențială de tip pop-up.

HP Pavilion 27 FHD
HP Pavilion 27 FHD

Există totodată și monitorul dinamic HP Pavilion 32 QHD ce impresionează prin rezoluția QHD și vizibilitatea perfectă aproape din orice unghi. Pentru pasionații de gaming HP lansează monitorul OMEN X Emperium 65 cu tehnologie NVIDIA G-SYNC HDR, soundbar integrat și ecran de 65 inch cu rată de refresh de 140 Hz.

HP
OMEN Obelisk

Tot la CES 2019, HP aduce modele actualizate pentru laptop-ul OMEN 15 care include cele mai recente plăci grafice mobile NVIDIA, dar și pentru PC-ul OMEN Obelisk care integrează până la 64 GB RAM, procesoare Core i9-9900K și placă video RTX 2080Ti. Nu în ultimul rând la standul companiei se mai află și noul HP Sure View, convertibilul HP EliteBook x360 830 GB, monitorul Sure View HP EliteDisplay E243p și PC-ul all-in-one numit HP EliteOne 800 AiO G5.