CES 2019: HP Omen X Emperium este un mega monitor de gaming de 65 inch, cu HDR, soundbar

1
1790

Există monitoare de gaming şi apoi există bestia celor de la HP din gama Omen, care vine cu o diagonală de 65 inch. Are HDR, soundbar şi refresh rate de 144 Hz. Avem toate detaliile despre produs mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce e drept acest segment de produs era promovat de NVIDIA şi partenerii săi sub numele de BFGD (Big Format Gaming Display). Ideea era de a lansa monitoare de gaming mari cât nişte televizoare şi supradotate. Ele au refresh rate ridicat, HDR şi suport Shield TV. Ediţia din acest an este un model HP Omen X Emperium cu diagonală de 65 inch.

Acest uriaş a fost prezentat la CES 2019 şi integrează la pachet un soundbar de 120 de W. Va fi disponibil în magazine luna viitoare, evident cu un preţ pe măsură. HP Omen X Emperium 65 vine cu un ecran de 64.5 inch 8 bit AMVA cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli şi luminozitate de 750-1000 de nits. Oferă şi un timp de răspuns GtG de 4 ms şi suport G-Sync HDR.

Are o reproducere a culorilor de 95% în spaţiul de culoare DCI-P3. Soundbar-ul său vine cu 3 amplificatoare stereo şi tehnologie Low Frequency Array, aşa că nu mai aveţi nevoie de subwoofer. Omen X Emperium 65 integrează şi o consolă Shield TV, cu tot cu puternicul său procesor Tegra X1. Dispune şi de suport WiFi ac şi conectivitate GbE. Veţi putea folosi funcţionalitatea Shield TV pentru a vă juca jocuri Android/Shield TV sau a face media streaming.

Pe partea de conectivitate avem DisplayPort 1.4 pentru input, dar şi 3 HDMI-uri 2.0b, cu suport HDMI ARC. Pe partea audio avem line out şi S/PDIF out. Nu uităm nici de porturile duale USB 3.0. Produsul se va afla în magazine în februarie târziu la preţul de 4999 dolari.