CES 2019: HTC anunță headset-ul VR numit VIVE Pro Eye și noi oferte software pentru experiențe virtuale

0
949
HTC

Și taiwanezii de la HTC au participat la târgul de tehnologie CES 2019 din Las Vegas, acolo unde s-au axat pe domeniul HTC Vive – anunțând noi oferte de hardware, software și conținut menite să redefinească experiența VR. Pe lista noutăților avem un nou headset numit VIVE Pro Eye, dar și oferte de aplicații virtuale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Headset-ul cel nou vine echipat cu tehnologie de urmărire a ohchilor și oferă utilizatorilor noi nivele de accesibilitate, inclusiv navigarea în meniu prin direcționarea privirii și eliminarea nevoii de controllere. Acest produs este destinat mediului enterprise și le va permite companiilor să strângă mai multe date despre mediile de formare și să optimizeze performanța PC-ului și a VR-ului.

Totodată pe lista de anunțuri HTC avem și lansarea celui mai mare upgrade la serviciul de abonamente Viveport și anume Viveport Infinity. Acesta este un plan tarifar nelimitat pentru VR care le permite membrilor să descopere și să explorere oricând sute de destinații virtuale, cu acces nelimitat.

De asemenea, avem și un alt headset VR de la Vive și anume modelul Vive Cosmos creat pentru confort absolut și ușurință în configurare și utilizare. Nu are nevoie de stații de bază externe și maximizează flexibilitatea spațiului de utilizare acasaă sau în mișcare, putând fi alimentat de un PC tradițional de gaming.

Aflați că primele unități Vive Cosmos vor fi trimise curând către developeri și că pe parcursul acestui an vor fi dezvăluite detalii cu privire la prețul și disponibilitatea noului headset. Mai sus aveți și prezentarea HTC de la CES în format video!