CES 2019: NVIDIA îşi aduce plăcile RTX pe zeci de laptopuri de gaming care debutează curând

0
3077

CES 2019 pare să stea sub semnul gamingului în acest an, cu o sumedenie de produse de gaming prezentate. Accentul e pus pe laptopuri, care au început să primească variantele laptop ale plăcilor GeForce RTX. NVIDIA a anunţat că vor fi lansate peste 40 de laptopuri bazate pe arhitectura sa Turing în perioada următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cele 40 de modele vin doar în această lună, pe bază de plăci NVIDIA GeForce RTX. Se lasă cu ray tracing în timp real şi shadere de generaţie nouă, chiar şi pe terminale pe care le poţi lua cu tine în avion. Avem şi AI care diminuează diferenţele dintre filme şi jocuri, dar şi randare la calitate cinematică. Noile laptopuri vor avea plăci grafice din gama RTX 2080 şi RTX 2060.

17 modele din cele 40 vin cu design Max-Q, care permite realizarea de laptopuri mai subţiri, rapide şi silenţioase. Max-Q oferă o combinaţie de design elegant şi grosime scăzută, de sub 20 de mm şi margini mai înguste. Au şi afişaj de 144 Hz şi autonomie sporită. Tehnologia NVIDA Optimus asigură o durată de viaţă suplimentară a bateriei, de până la 2 ori mari mare.

NVIDIA RTX este promovată ca o soluţie ce oferă o putere de 2 ori mai mare decât o consolă PS4 Pro. Laptopurile care adoptă cele mai noi plăci grafice GeForce RTX plusează cu WhisperMode, care aduce o rulare mai silenţioasă în timpul jocurilor, gestionând ritmul cadrelor în vreme ce sunt configurate şi setările grafice pentru eficienţa energetică ideală.

Pe lângă jocuri, soluţiile NVIDIA RTX sunt utile editorilor video, animatorilor 3D, streamerilor de jocuri şi creatorilor de conţinut. Gamerii trebuie să afle şi că are loc o promoţie limitată, care le aduce jocurile Battlefield V şi Anthem gratuit odată cu laptopurile cumpărate cu RTX 2070 sau RTX 2060. Brandurile care au anunţat astfel de produse includ Acer, Alienware, ASUS, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo Legion, MSI, Razer şi Samsung.