CES 2019: Panasonic anunță căștile HTX90N/HTX20B, modele wireless ce adoptă un design vintage

0
1198
Panasonic HTX20B
Panasonic HTX20B

Un producător care a venit încărcat de produse noi la târgul de tehnologie CES 2019 din Las Vegas este și Panasonic, firmă care a prezentat printre altele și căștile wireless HFC410B, respectiv NJ310B. V-am vorbit despre acestea într-un articol chiar ieri, iar astăzi aflați mai multe detalii despre alte căști ce adoptă elemente de design vintage în schimb.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe listă se află căștile Bluetooth supraauriculare numite Panasonic HTX90N și căștile intraauriculare Panasonic HTX20B, ambele oferind conectivitate Bluetooth și un stil „retro modern” care combină influențele actuale cu elemente de design de inspirație vintage.

Panasonic HTX90N
Panasonic HTX90N

Varianta on-ear (HTX90N) vine echipată cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal și cu difuzoare de 40 mm cu magneți de neodim care asigură emiterea unui sunet puternic. Se oferă și control acustic al basului, un amplificator de bas, dar și o funcție de asistent vocal. Autonomia este de 24 ore și căștile vin pe negru mat, alb vanilie și bleumarin indigo.

Panasonic HTX20B
Panasonic HTX20B

În plan secund avem căștile Panasonic HTX20B pentru cei care preferă modelele de tip in-ear. Acestea au un cablu textil unic, iar design-ul prezintă o combinație de materiale șic care vor servi pe post de accesoriu pentru stilul personal. Au difuzor de 9 mm pentru sunet clar și puternic, bas amplificat și redare audio wireless timp de 8 ore și 30 minute.

Au și funcție de încărcare rapidă ce oferă 80 minute de playback după numai 15 minute de alimentare.