CES 2019: LG Signature OLED TV R este televizorul viitorului ce se rulează atunci când nu este folosit

1
2386

Sud-coreenii de la LG Electronics au sosit încărcați cu multe noutăți la târgul CES 2019 din Las Vegas, astfel că pe lângă televizorul de 88 inch cu tehnologie Crystal Sound prezentat la fața locului, a debutat și LG Signature OLED TV R – un televizor rulabil despre care aflați detalii în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta nu se rulează precum un covor dacă v-ați gândit la asta, ci într-un dock special din aluminiu care se remarcă prin design-ul arătos. Se potrivește de minune într-o casă modern și atunci când nu este folosit, nici nu ai zice că înăuntru se ascunde un mega televizor cu așa diagonală de 65 inch.

LG Signature OLED TV R

Ecranul ce poate fi rulat are o grosime de doar 3 mm și restul componentelor necesare ce compun televizorul sunt ascunse în acea unitate/dock vizibilă în imagini. LG Signature OLED TV R oferă suport pentru majoritatea standardelor HDR și rulează noua versiune webOS 4.5 care printre altele aduce și o secțiune de unde pot fi văzute toate device-urile conectate.

LG Signature OLED TV

Odată apăsat un buton special de pe telecomandă veți observa cum ecranul se ridică, exact precum în animația gif de mai sus sau în clipul video atașat în acest articol. Mai aflați că televizorul oferă suport Apple AirPlay 2, Apple HomeKit, asistentul vocal Google Assistant, dar și Amazon Alexa.

Pe partea audio avem un sistem de 100W cu acustică Dolby Atmos și sunet virtual 5.1. Nu uităm nici de modul special Line View care va derula doar o treime din ecranul OLED pentru acele situații în care vrem doar să ascultăm muzică, aici fiind afișat player-ul audio. Acest televizor are programat un debut comercial în a doua parte a anului și este cazul să ne așteptăm la un preț de câteva zeci de mii de dolari.