CES 2019: LG Electronics prezintă un uriaș televizor cu diagonală de 88 inch, rezoluție 8K și sistem audio inedit

1
790
LG Electronics

Din partea sud-coreenilor de la LG Electronics a sosit în cadrul târgului CES 2019 și un uriaș televizor cu diagonală de 88 inch și rezoluție 8K despre care vă vorbim mai multe în rândurile următoare. Este flagship-ul companiei la ora actuală și aduce și o tehnologie specială audio.

Publicitate

Este vorba despre Crystal Sound, o tehnologie care permite integrarea boxelor direct în panoul de ecran OLED care are rol de membrană. O serie de puncte aflate pe suprafața panoului sunt astfel capabile să genereze vibrații și ulterior să reproducă un sunet de calitate.

Pe lângă design-ul fără muchii pe care această tehnologie îl facilitează, mai avem parte de un avantaj, acela că experiența de vizionare este mai imersivă pentru că sunetul vine direct din plan central, din ecran și nu din lateral sau spate precum se întâmplă cu multe televizoare actuale.

Există aici și efect Dolby Atmos 3.2.2, un procesor Alpha 9 Gen 2, Google Assistant, HDR și sistem de reducere a zgomotului imaginilor. Pe lângă acest model, sud-coreenii au introdus oficial și seriile de televizoare OLED Z9, OLED W9, OLED E9, respectiv OLED C9.