CES 2019: Lenovo Smart Clock este o nouă boxă cu ecran tactil și Google Assistant, ideală pentru noptiera din dormitor

0
1518
Lenovo Smart Clock

Lansările de boxe smart cu Google Assistant la bord nu puteau lipsi din cadrul târgului de tehnologie CES 2019, astfel că astăzi vă prezentăm un asemenea dispozitiv dezvăluit de către Lenovo. Se numește Lenovo Smart Clock și este cel mai mic device din seria Smart Display de pe piață.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Boxa a fost creată în colaborare cu cei de la Google și aparent este destinată pentru dormitor, fiind suficient de compactă pentru a sta cum se cuvine pe noptieră. Funcționează ca orice boxă similară, astfel că putem da comenzi vocale pentru a realiza diferite acțiuni sau adresa întrebări lui Google Assistant.

Lenovo Smart Clock

În materie de dotări hardware primim în cazul de față un difuzor de 6W cu două radiatoare pasive pentru a umple întreg dormitorul cu sunet. Avem două porturi USB în spate ce pot fi utilizate pentru a încărca telefonul, iar ecranul este o unitate de 4 inch ce suportă input tactil.

Atunci când nu este folosit, ecranul va afișa diferite teme pentru afișarea orei și aflați că spre deosebire de alte boxe de acest tip, Lenovo Smart Clock aduce o interfață grafică mai specială. Acest device va sosi la vânzare începând din această primăvară la un preț de 79.99 dolari!