CES 2019: Technics SL-G700 este un nou Super Audio CD Player ce promite o reproducere de excepție a muzicii

0
2411
Panasonic SL-G700

Din partea celor de la Panasonic a sosit în cadrul târgului de tehnologie CES 2019 din Las Vegas și un nou Super Audio CD Player numit Technics SL-G700. Acesta este un player multi-digital care acoperă majoritatea mediilor audio digitale disponibile în prezent, începând de la CD/SADC și până la cele de înaltă rezoluție de ultimă generație.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul oferă și suport pentru servicii de streaming, redarea audio fiind și aici livrată la cea mai înaltă calitate disponibilă. Cum calitatea sursei de alimentare este foarte importantă pe un asemenea dispozitiv, Panasonic aduce o sursă de alimentare hibridă și silențioasă cu energie dedicată pentru difuzare audio analogică.

Are și un convertor D/A de calitate premium și un circuit D/A cu structură dual mono, un mod AMP discret și generator cu ceas acționat de acumulator. Technics SL-G700 mai promite și emisie de înaltă calitate în căști și oferă suport pentru redare via Bluetooth, WI-Fi, dar și Apple AirPlay.

De asemenea, aflați că player-ul este compatibil și cu serviciile de redare precum Spotify, TIDAL și Internet Radio, oferind și suport pentru Chromecast și Google Assistant. Cei care vor să afle mai multe detalii despre acest produs au la dispoziție site-ul technics.com.