CES 2018: Panasonic Lumix GH5S este noul aparat foto flagship al niponilor

1
660

Pe lângă televizoare OLED HDR10+, Panasonic a mai impresionat la CES 2018 şi prin aparate foto şi camere video. Japonezii au adus în Las Vegas cele mai noi produse din zona de optică high end, iar vedeta este noul aparat foto Panasonic Lumix GH5S.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Panasonic Lumix GH5S este o cameră digitală mirrorless cu obiective interschimbabile. Aceasta vine cu funcţii de captură video avansată şi performanţă deosebită de captură în condiţii low light. E gândită pentru cineaşti profesionişti şi are cea mai ridicată sensibilitate şi calitate a capturilor din toată gama Lumix de până acum.

Vine cu senzor de 10.2 megapixeli, de tip Digital Live Mos, cu aportul tehnologiei Dual Native ISO şi procesor de imagine Venus Engine. Poate reproduce cu fidelitate zonele întunecoase din cadru, oferind o sensibilitate maximă de 51.200 ISO. Permite captura la aspecte precum 4:3, 17:9, 16:9 şi 3:2 şi captură de imagini în format RAW 14 bit. Filmează în 4K HDR şi suportă şi fişiere comprimate în mod 4K HEVC cu HLG.

Camera este protejată de praf şi umezeală, dar şi de stropi de apă şi temperaturi până la minus 10 grade Celsius. Are două locaşuri pentru carduri de memorie SD şi vine cu vizor electronic performant, cu grosisment de 1.52x/0.75x. La capitolul conectivitate primim Bluetooth şi WiFi. Ni se promite o autofocalizare rapidă şi de mare precizie, cu 225 de puncte de autofocalizare.

Accesoriile opţionale includ gripul DMW-BGGH5, adaptorul de microfon DMW-XLR1 şi încărcătorul de acumulator DMW-BTC13. Preţul este de 2500 de dolari pentru GH5S, doar în varianta body. Se vinde de pe 2 februarie.