CES 2018: ASUS anunţă laptopul de gaming în ediţie limitată semnat de vedete eSports: ROG Strix SKT T1 Hero Edition

1
1333

Vedetele din eSports au ajuns atât de mari încât şi-au pus amprenta şi pe cele mai noi laptopuri de gaming de la ASUS. Prezentat la CES 2018, modelul ASUS ROG Strix SKT T1 Hero Edition poartă amprenta unor vedete din lumea MOBA. A debutat şi noul model ASUS ROG G703, iar toate detaliile le găsiţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Primul model, ROG Strix SKT T1 Hero Edition este realizat în colaborare cu vedete din League of Legends şi este gândit pentru pasionaţii de MOBA-uri. SK Telecom T1 este o echipă de mare succes din League of Legends, iar logo-ul său apare pe nnoul laptop, inclusiv semnătura jucătorului Faker pe zona tastaturii în care se odihneşte mâna gamerului.

Laptopul va fi oferit într-o ediţie limitată, care include la pachet un tricou SKT T1, mouse pad şi postere. Dotările sale sunt evident high end, fie că vorbim despre un procesor Core i7, placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 şi ecranul IPS la 120 Hz cu gamă de culori sRGB de 100%. Tastatura e gândită pentru gamerii MOBA, cu influenţe la nivel de butoane QWER şi suport N Key, care înseamnă că atunci când apeşi o tastă, apăsarea devine imediat comandă corect interpretată. Tastatura este iluminată şi rezistă la 20 de milioane de apăsări.

Celălalt laptop de gaming nou este ASUS ROG G703, care nu vine cu vreo colaborare de eSports, dar are dotări la fel de impresionante. Foloseşte un display de 17.3 inch, cu rezoluţie Full HD şi oferă suport pentru tehnologie NVIDIA G-Sync, cu rata de refresh de 144 Hz. Dotările sale includ un procesor Intel Core i7-7820HK cu overclocking şi placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1080.

Costă 3499 dolari şi oferă o rezoluţie 4K, plus unghiuri de vizualizare de178 de grade. Poate suporta până la 64 GB RAM şi vine cu 3 variante de SSD, până la 512 GB şi un HDD de până la 1 TB. Are o tastatură chiclet iluminată, webcam HD, Bluetooth 4.2, port HDMI, port USB Type-C şi 4 porturi USB 3.0. Cântăreşte 4.7 kilograme şi are o baterie cu 8 celule la bord.

Rulează Windows 10 Home sau Pro şi este un model VR Ready.