CES 2018: Panasonic dezvăluie noile televizoare premium FZ950 și FZ800 cu panouri OLED, rezoluție 4K și tehnologie HDR10+

1
1688
Panasonic

Multe televizoare vor sosi anul acesta la CES, printre ele și modele marca Panasonic ce se vor remarca prin calitatea imaginilor afișate. Cu doar puțin înainte de startul târgului de tehnologie organizat în Las Vegas cei de la Panasonic decid să prezinte oficial seriile de televizoare premium numite FZ950 și FZ800.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea promit o calitate chiar mai bună decât cea a filmelor de la cinema și asta se datorează noului procesor de imagine, panourilor noi, dar și difuzoarelor actualizate la care și-a adus contribuția cei de la Technics. Televizoarele vor fi disponibile doar în variante de 55 și 65 inch, renunțându-se astfel la modelul de 77 inch.

Panasonic

O introducere importantă este și cea a tehnologiei Dynamic LUT prin care se oferă un boost serios la nivel de reproducere a culorilor și prin care televizorul primește instrucțiuni de setare a culorilor în fiecare zonă de pe ecran pe parcursul redării unei producții cinematografice pentru o experiență vizuală de top.

Se oferă și suport pentru standardul HDR10+ și speaker-ul de care vorbeam, cel Technics include 8 difuzoare care contribuie la o creștere cu 40% a volumului comparativ cu generația din 2017. Cele două televizoare debutează din primăvară, moment în care vom afla și prețurile de comercializare.