LG Electronics

CES 2018 reprezintă și locul unde vom vedea creații inedite sub formă de concept, dispozitive precum acest televizor de 65 inch semnat LG Electronics. Este o evoluție a modelului de 18 inch ce era prezentat cu câțiva ani în urmă și care se rula exact ca un ziar la nevoie.

Publicitate

Acum se ajunge la o diagonală generoasă de 165 cm și din primele imagini pe care sud-coreenii le pun la dispoziție putem vedea cum acest televizor se rulează de unul singur într-o stand de tip soundbar atunci când nu este utilizat. Prototipul va beneficia de o prezentare în cadrul târgului din Las Vegas, atunci când vom vedea și câteva materiale video.

LG Electronics

Până atunci admirăm aceste imagini și aflăm pe deasupra că televizorul are parte de tehnologie OLED și de rezoluție 4K Ultra HD. Odată ce conceptul de față va deveni realitate putem respira ușurați atunci când se va pune problema transportului televizorului sau mutarea sa dintr-o cameră în alta.

LG are deja un televizor la fel de spectaculos, unul care nu se rulează totuși dar care impresionează prin grosimea de numai 4 mm. Se numește Wallpaper TV și versiunea de 65 inch se vinde în SUA pentru 7999 dolari!