Cele mai tari 10 meme cu Xbox Series X: de la Mecca la frigidere şi sandvişuri

0
5188

A devenit deja o obişnuinţă că produsele tech cu design inedit să fie ironizate. Şi cum pot fi ironizate mai bine decât cu formă absolută a exprimării digitale în ziua de azi: meme-ul. Mă rog, sunt mulţi romani care îi spun „mema”, dar încă nu ştiu cum a intrat în DEX asta. Cert e că Xbox Series X a dat naştere la multe meme, aproape mai multe decât Tesla Cybertruck. Le vedeţi pe cele mai de succes mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Despre consola am scris aici şi pe scurt, este un „turn” negru şi angular, care nu prea ne încântă vizual. Microsoft insistă că o să poţi să ţii consolă şi pe orizontală, deşi nu pare prea plauzibil asta, la cum are pusă aerisirea şi iluminarea sus. Consola vine la anul, în perioada sărbătorilor, la timp pentru a se bate cu PlayStation 5. Are SSD, sunet cu surround, un CPU custom AMD şi un joystick nou, cu buton Share.

Monolitul a generat numeroase parodii şi des e comparat cu un frigider sau un zgârie nori. Personal mi se pare că e identic cu scrumierele din fata corporaţiilor sau mall-urilor, cele paralelipipedice cu grătar deasupra. Hai să vedem cele mai tari meme mai jos:

1. Frigiderul (Sursa)

2. Mega sandvişul de la Wendy’s (Sursa)

3. Urmaşul lui GameCube (Sursa)

4. Lansatorul de rachete (Sursa)

5. 2001 Odiseea Spaţială (Sursa)

6. Arhitectura urbană la nivel nou (Sursa)

7. Turnurile gemene (Sursa)

8. Mecca (Sursa)

9. Masa de ţinut PlayStation 5 (Sursa)

10. Grătar (Sursa)

Care e preferata voastra?