Căştile Sony Xperia Ear Duo ajung în Europa: earbuds wireless inteligente

0
1900

Prezentate la MWC 2018, căştile Sony Xperia Ear Duo au ajuns în Europa în această săptămână, drept o pereche de căşti wireless cu extra inteligenţă obţinută cu ajutorul unui cip special. În SUA produsul se vinde din mai, dar iată-l de abia acum ajuns în Europa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Xperia Ear Duo se va găsi în ţări ca Polonia, Bulgaria, Belgia, Italia, Austria, Franţa, UK, Austria, Germania, dar văd că România nu e pe listă, cel puţin nu încă. Preţul este de 279 de euro şi produsul vine pe negru sau auriu. Marele punct de atracţie al acestui produs este tehnologia Dual Listening, care înseamnă că puteţi prelua apeluri sau asculta muzică, dar şi primi notificări în vreme ce auziţi sunetele din mediul din jur sau conversaţiile.

Mulţumită funcţiei Anytime Talk puteţi discuta cu multiple persoane, iar până la 5 utilizatori Ear Duo se pot conecta la o sesiune împreună. Spritzer este secretul aici, un cip inteligent de la Sony, care vine cu o platformă multi sensor asociată. Poate recunoaşte automat activitatea utilizatorului, dar şi contextul în care utilizează căştile.

Un microfon quad cu beam forming e printre dotări, iar autonomia lui Xperia Ear Duo este de 4 ore. Designul este elegant, în stil headset Bluetooth business.