MWC 2018: Sony Xperia Ear Duo este o pereche de căşti wireless cu cip inteligent

1
1426

Sony nu a adus doar telefoane noi Xperia la MWC 2018, ci şi căşti. E vorba despre o pereche de căşti inteligente, cunoscute ca Sony Xperia Ear Duo. Acestea sunt căşti wireless care vin în continuarea headsetului Sony Xperia Ear Open-Style, cu suport pentru Google Assistant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul va sosi pe piaţă în luna mai, prin Amazon. Xperia Ear Duo se bazează pe Spritzer, cipul inteligent al celor de la Sony, care are o platformă multi sensor asociată. Are rolul de a recunoaşte automat activitatea utilizatorului şi contextul de utilizare. Un plus e faptul că avem atât suport pentru Android, cât şi iOS. Sony a inclus aici “Spatial Acoustic Conductor”, tehnologie care permite sunetului generat în spatele urechii să fie transmis direct în ureche.

Un inel care înconjoară canalul auditiv va combina muzica cu sunete ale mediului din jur. Poate ajusta şi volumul în mod inteligent, în funcţie de zgomotul de fond. Tehnologia Sony Clear Phase va elimina şi dispersia sunetului. Xperia Ear Duo poate răspunde la gesturi făcute cu capul, astfel că veţi putea răspunde la apeluri dând din cap uşor. Sunt disponibile şi gesturi de apăsare şi scroll direct pe accesoriu.

Un microfon quad e la bord, cu beam forming şi acesta poate primi şi comenzi vocale. Puteţi porni aplicaţii, trimite mesaje şi seta remindere. Sony Xperia Ear duo are autonomia de 4 ore, vine într-o cutie compactă şi costă 279.99 dolari. Precomenzile încep de azi pe negru sau auriu.