Acer a lansat trei noi modele de căști true wireless cu autonomie generoasă: Gateway TWS, GAHR010 și GAHR011

0
447
Acer
Acer a lansat trei noi modele de căști true wireless cu autonomie generoasă: Gateway TWS, GAHR010 și GAHR011

Acer a dezvăluit trei noi modele de căști wireless accesibile în această săptămână. Momentan, au debutat în India, cea mai bine dotată variantă fiind vândută sub brandul Gateaway. Celelalte două variante sunt vândute direct ca Acer și sunt disponibile și pe Amazon. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum am spus, toate cele trei modele sunt wireless. Cutiile de transport oferă până la 28 de ore de ascultare, iar fiecare cască oferă 4 ore de autonomie. Încărcarea cutiei durează o oră și jumătate și se încarcă via USB-C. Căștile au o greutate de 50 de grame, cu tot cu cutiuța de încărcare, dar cele două modele Acer sunt un pic mai masive ca design. Totodată, bifează și certificarea IPX4 pentru rezistență la perspirație.

Acer

Gateway TWS este primul model lansat recent. Costă 39 de euro, are drivere de 9mm și vine cu suport Bluetooth 5.0. Prezintă port de încărcare USB-C și oferă suport HSP/HFP/A2DP/AVRCP și o gamă variată de frecvențe, între 20Hz și 20KHz. Latența este de 220 ms. Totodată, avem suport pentru activarea asistentului vocal prin input tactil.

Celelalte două modele lansate sub branding Acer, costă 28 de euro. Designul este aproape identic, dar se încarcă diferit. GAHR011 prezintă un cablu USB-C și un cablu USB-A integrat, zona de jos fiind un fel de dock care se poate înlătura la nevoie. GAHR010, pe de altă parte, are un cablu USB-a integrat, dar și port USB-C. Driverele în acest caz au 8 mm și suportă Bluetooth 5.1. Totuși, modelele din urmă nu au suport multipoint, aptX și nici LDAC.