Yamaha anunță căștile wireless over-ear YH-L700A cu ANC avansat și 34 ore autonomie

0
715

Din partea celor de la Yamaha sosește iată pe final de săptămână o super pereche de căști și anume YH-L700A. Avem aici de-a face cu un model wireless over ear care se remarcă prin ANC-ul avansat și autonomia impresionantă de până la 34 ore. Avem detalii despre dotări și prețuri în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste căști promit o experiență de streaming audio imersivă și sosesc echipate cu drivere de 40mm. Oferă o frecvență de răspuns 8 Hz – 40 kHz și adoptă un design închis. Se pot conecta și via cablu 3.5 mm, situație în care beneficiem de suport pentru acustică Hi-Res.

Yamaha

Primim conectivitate Bluetooth 5.0 cu suport AAC și aptX Adaptive și avem o funcție numită 3D Sound Field care preia sunetul stereo și simulează un conținut multi-channel. Poți varia între diferite moduri de sunet prin aplicația companion disponibilă atât pe Android, cât și pe ios.

Apare și funcția Listening Optimizare pentru a customiza sunetul pentru streaming-ul optim folosind un microfon pentru monitorizarea sunetului pe care îl auzim. Avem parte de anulare activă a zgomotului de fond, o versiune avansată care folosește un microfon extern și pe cele interne pentru a elimina zgomotul fără a afecta calitatea audio. Există și un mod Ambient și modul Listenting Care.

Cât despre autonomie, ajungem la 34 ore de streaming cu o singură încărcare și având ANC-ul activat. Dacă se folosește funcția 3D Sound Field atunci autonomia scade la 11 ore și cu ANC activ. Încărcare se face via cablu USB și durează aproximativ 3,5h. Căștile Yamaha YH-L700A au greutate de 330 grame, se pot plia și roti și primești la pachet și o husă de purtare.

Prețul este de 520 euro și vor debuta în august.