Xiaomi va lansa o pereche nouă de căşti prin sub-brandul MiJia în această săptămână

0
923

Sunt sigur că aţi aflat că Xiaomi şi-a extins tentaculele în multiple domenii, producând atât aparate de aer condiţionat, cât şi ventilatoare, dezumidificatoare şi aparate de gătit orez. Ei bine, ei mai produc şi căşti şi unele deloc rele, care au setări special tunate pe smartphone-urile companiei. Un headset nou de acest gen ar putea sosi în următoarele zile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Au apărut teasere de la sub-brandul firmei, MiJia, care a oferit indicii că va lansa o pereche nouă de căşti. Totul se va face printr-un proiect de crowdfunding, iar aceste earbuds vor veni cu un design special, ergonomic. Conform postarilor de pe Weibo debutul ar fi programat pentru data de 11 iulie, adică mâine. Din păcate nu avem detalii, dar ne aşteptăm aici la căşti cu design ergonomic, în stil “balon” la capitolul design.

Vor fi adecvate canalului auditiv şi probabil vor avea şi microfon. În ultima vreme companii ca Apple au pariat pe date biometrice colectate de căşti, deci poate şi Xiaomi va merge în acea direcţie. Mă gândesc la măsurarea paşilor, pulsului, a nivelului de oxigenare, de ce nu? Sursa teaserelor a confirmat şi un număr impresionant de 36 de mărimi pentru aceste căşti, acoperind o varietate largă de mărimi şi forme de urechi.

Încă nu e clar dacă primim căşti cu sau fără fir, dar inclinam totuşi spre varianta 2. Şi dacă v-a impresionat numărul de 36 de mai sus, iată încă unul: 96. Atâtea proiecte a avut MiJia până acum prin crowdfunding şi toate au avut succes. Fie că e vorba de walkie talkie, difuzoare, adidaşi şi chiar un ukulele smart.