Xiaomi produce mai nou și mobilă; Lansează un set de mobilier pentru întreaga casă

1
818
Xiaomi

Știam deja că firma chineză Xiaomi activează în multiple zone de pe piață, de la produse electronice și până la produse smart home, vehicule electrice, ba chiar și produse de bucătărie. Acum compania trece la următorul nivel, devenind producător de mobilă în toată regula asta după ce a mai lansat câteva piese de mobilier anul trecut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm astăzi că gigantul chinez s-a apucat de meșterit, lansând pe piață un set complet de mobilier pentru un soi de garsonieră mai spațioasă. Avem 25 piese de mobiler create în parteneriat cu brandul Master Tong special pentru publicul tânăr, acestea urmând a se potrivit de minune în orice casă din China și acoperind sufrageria, bucătăria și biroul.

Xiaomi

După cum puteți vedea în randarea de mai sus, piesele de mobiler sunt unele variate și includ o canapea generoasă + fotoliu și masă pentru zona de living room, dar și o micuță masă cu două scaune. În bucătărie avem o masă de 4 persoane, iar zona de studiu include un birou + scaun și o mică bibliotecă.

Un pat dublu de 1.8 metri, o noptieră, un dulap și un cuier sunt regăsite totodată în dormitor. Aflăm că toate pisele de aici sunt realizate din eucalipt european importat și că prețul pentru întregul set este de aproximativ 4.500 dolari, urmând ca vânzările să înceapă din octombrie.