Arlo Essential XL Spotlight este o cameră video de supraveghere cu autonomie de 1 an a bateriei

0
1186
Arlo Essential XL Spotlight

Printre brandurile specializate în camere video de supraveghere îi avem și pe cei de la Arlo care în ultimele ore au introdus un nou produs pe piață. Se numește Arlo Essential XL Spotlight și surprinde prin faptul că aduce o baterie cu autonomie de 1 an. Ce altceva mai oferă aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că această cameră este destinată utilizării la exterior, având și certificare pentru rezistență la apă și temperaturi ridicate/scăzute. Aduce un senzor cu lentile wide-angle la 103 grade și poate înregistra video la rezoluție 1080p și trimite alerte sonore la detectarea mișcării, grație sirenei integrate.

Arlo Essential XL Spotlight

XL Spotlight are o baterie generoasă care potrivit producătorului livrează o autonomie de până la 1 an. Camera este una de tip wireless și revenind la capabilitățile de filmare, ni se oferă aici și zoom digital 12x. Senzorul de mișcare pornește automat la detectarea mișcării și are o lumină ce poate fi oprită manual din aplicația Arlo. Avem și Night Vision.

Există și o versiune Arlo Essential Camera care are autonomie de 6 luni și care filmează la rândul său în 1080p. Un detaliu important de menționat este acela că ambele camere funcționează wireless fără nevoia unui hub. Se conectează direct la router-ul Wi-Fi din casă și costă 149.99 dolari (XL) sau 99.99 dolari în varianta standard.