Amazon Glow este o combinaţie dintre un proiector interactiv pentru copii şi cameră cu apel video

0
1228

Amazon a ţinut un eveniment pe 28 septembrie, în cadrul căruia a prezentat o serie de gadgeturi inteligene, iar cel mai deosebit a fost Amazon Glow. Acesta este un dispozitiv de apelare video care integrează şi proiector.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul e gândit pentru copii şi este o unealtă pentru comunicare video gândită pentru epoca de home schooling. Vine cu un ecran de 8 inch şi o cameră pentru apeluri video. Integrează un proiector interactiv care poate proiectat jocuri, poveşti interactive şi alte elemente vizuale educative pe orice suprafaţă plată. Ecranul de 8 inch oferă o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, are panou LCD şi primim şi o cameră HD pentru apeluri video, un difuzor mono de 10W. Există şi suport Wi-Fi 5 şi Bluetooth 5.0.

Proiectorul va crea o zonă de afişaj de 19.2 inch şi va fi una tactilă, care poate interpreta gesturi şi mişcări ale mâinilor.

Amazon Glow costă 250 de dolari şi e disponibil la precomandă. Produsul nu e totuşi accesibil pentru toţi, fiind disponibil doar cu invitaţie. Face parte din proiectul Day 1 Editions, care va lansa dispozitive experimentale în cantităţi limitate pentru a evalua interesul. Suma de mai sus include aparatul, abonament de 1 an la Amazon Kids+, care oferă acces la jocuri, eBooks, activităţi vizuale artistice şi 7 Tantagram Bits, piese fizice puzzle care pot fi folosite în tandem cu ecranul virtual proiectat.