XPG lansează modulele de memorie RGB SPECTRIX D50 cu certificare ROG

0
825
RGB SPECTRIX D50
XPG lansează modulele de memorie RGB SPECTRIX D50 cu certificare ROG

XPG este un binecunoscut producător de sisteme, componente și periferice pentru gameri. Sub umbrela ADATA, compania lansează soluții de top pentru profesioniști Esports și pasionați de tehnologie. Azi au fost anunțate noile modele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum le spune și numele, ele vin cu certificarea Republic of Gamers (ROG), fiind create special pentru a se potrivi cu plăcile de bază ROG. Evident, oferă performanțe de gaming fără compromis și suportă Intel XMP pentru overclocking facil.

Memoriile DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED au fost supuse la teste stricte de overclocking și compatibilitate ROG. Ele asigură astfel performanțe optime când vine vorba de plăci de bază ROG Intel DDR4. Utilizatorii se pot bucura de frecvențe de până la 3600 MHz și o creștere de 5% a performanței fără a se preocupa de compatibilitate. Noile memorii sunt compatibile și cu plăcile de bază care acceptă Intel XMP 2.0 pentru overclocking direct, fără a fi nevoie să accesăm BIOS-ul.

Fiind vorba de memorii dedicate gamerilor, SPECTRIX D50 sosesc și cu iluminare RGB. Efectele se pot programa și controla folosind aplicația ROG AURA SYNC., iar designul discret și elegant al modulelor completează aspectul oricărui setup ROG. Memoriile sunt fabricate cu cipuri de înaltă calitate. Oferă astfel performanța și fiabilitatea deplină.

Ele vor fi disponibile într-un kit cu două module de 8 GB și sosesc cu garanție pe viață.