Cea mai sexy fată de la meteo din lume părăsită pentru… Call of Duty

1
1323

Din ciclul “ştiri găsite pe 9gag”, azi am aflat că cea mai sexy fată de la meteo din lume a fost părăsită pentru Call of Duty. Yanet Garcia este numele fetei şi este o vedetă internaţională şi considerată printre cele mai frumoase femei din lume. Iubitul său este campion la Call of Duty totuşi şi a preferat să se despartă de iubită, pentru a se putea concentra pe turneele ce urmează.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Yanet a postat pe Twitter că este foarte rănită de această despărţire şi că suferă mult. Gamerul profesionist Douglas Martin este cauza suferinţei sale. Vorbim aici despre fata care se află pe coperta revistei Maxim Mexico, pe luna iulie. Martin a postat chiar un clip video pe YouTube, în care îşi explică decizia. Contul său de YouTube este “FaZe Censor” şi este apreciat pentru performanţele de gaming in shootere.

Cei doi au locuit împreună un an şi jumătate în New York, dar lucrurile s-au schimbat după ce Yanet s-a mutat în Mexic şi a început să lucreze la televiziunea mexicană Hoy. A început şi o carieră de modelling şi actorie. Între timp tânărul a decis să joace Call of Duty în regim full time, adică 6-8 ore pe zi sau chiar mai mult. Deseori începe o sesiune la ora 19:00 şi o termină a doua zi la ora 05:00.

Ca orice gamer profesionist care se respectă, tânărul are şi un contract, care implică condiţii, cerinţe şi reguli. Marea dorinţă a lui Douglas Martin este de a câştiga un campionat mondial şi un inel de campion. Aparent gamerul nu avea destul timp pentru a se pregăti şi a juca competitiv, din cauza relaţiei cu Yanet. Cunoscut şi ca “Censor”, gamerul a ratat primul stagiu de Call of Duty World, pentru a se înscrie apoi în altă echipă care îşi asigurase un loc în stagiul 2.

Campionatul de Call of Duty are loc în Columbus, Ohio între 15 şi 19 august.