Legrand a lansat pe plan local produsele din gama Mosaic, dedicate alimentării cu energie electrică în instituțiile publice

0
772
Legrand
Legrand a lansat pe plan local produsele din gama Mosaic, dedicate alimentării cu energie electrică în instituțiile publice

Compania Legrand a lansat astăzi pe piața din România noile sale produse din gama Mosaic. Acestea se adaptează stilului de viață și aduc noutăți pe trei direcții: design, noi întrerupătoare Easy Led și soluții de aparataj conectat, pentru monitoizarea de la distanță cu Netatmo. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gama Mosaic este dedicată alimentării cu energie electrică în instituții publice. Vorbim despre clădiri și centre comerciale, instituții de învățământ, spații sociale, instituții medicale și altele. Designul noilor rame Mosaic scoate în evidență unicitatea, aducând un plus de valoare identității gamei. Rama prezintă o ușoară asimetrie care creează dinamism și o nouă dispersie a luminii, oferind un aspect contemporan.

Întrerupătorul Easy Led prezintă un singur mecanism, acesta fiind utilizat în trei variante. Poate fi folosit ca un întrerupător simplu, lumină de control și indicator luminos. Soluțiiele Mosaic de distribuție a energiei și a datelor reprezintă un sistem unic, în combinație cu soluțiile pentru birouri.

Mosaic cu Netatmo oferă 20 de funcții conectate, fiind posibilă gestionarea de la distanță a spațiului profesional sau rezidențial. Pe lângă soluțiile clasice, Mosaic aduce inovație și în spațiile medicale, unde igiena sporită este necesară. Aflăm că produsele sunt realizate din materiale antimicrobiene. Acestea sunt create dintr-un material special, pe bază de ioni de argint în vederea eliminării virusurilor și a bacteriilor. Eficacitatea a fost testată în laboratorul COFAC, iar 99,99% dintre bacteriile testate sunt eliminate.

Pașcalău, Director General Legrand România, a declarat:

”În prezent, Mosaic își propune să aducă inovație pe partea de design și soluții conectate, având cea mai diversificată ofertă din piață, cu peste 250 de funcțiuni, pentru a răspunde nevoilor actuale ale clienților.”

Noua gamă Mosaic va fi disponibilă curând spre achiziționare.