Philips Momentum a debutat oficial! Este primul monitor din lume creat special pentru Xbox

0
699
Philips Momentum
Philips Momentum a debutat oficial! Este primul monitor din lume creat special pentru Xbox

MMD a anunțat astăzi că va lansa prima gamă de monitoare de gaming proiectate special pentru Xbox. Philips Momentum Designer for Xbox este primul dintre acestea. El este dezvoltat pentru a oferi o experiență unică gamerilor care se joacă pe Xbox. Avem detalii despre noul monitor mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul monitor este disponibil momentan într-o singură variantă (559M1RYV) de 55 inch în diagonală. Acesta oferă rezoluție 4K și refresh rate adaptiv, de până la 120Hz. Suportă HDR și DisplayHDR 1000, iar latența este redusă prin tehnologia Always Low Latency. Philips și Xbox au lucrat împreună pentru a crea modul Xbox Game, profil ce oferă imagini superbe pentru gameri. Monitorul a fost testat intens și a primit validarea inginerilor Microsoft și TPV. Astfel, asigură o compatibilitate perfectă, îndeplinând în același timp și așteptările ridicate ale utilizatorilor Xbox.

Philips Momentum

Bineînțeles, pe partea de conectivitate regăsim tehnologia HDMI 2.1. Aceasta permite consolelor Xbox Series X și Series S rularea jocurilor la un refresh rate de 120Hz în rezoluție 4K. Alături de acest monitor sosește și un soundbar special, inclus în pachet. Acesta este conceput de inginerii de la Bowers & Wilkins, o compania britanică recunoscută la nivel mondial pentru design-urile inovatoare și calitatea sunetului. Acesta va fi plasat în partea de jos a monitorului, fiind orientat chiar spre utilizator. Oferă o experiență captivantă în timpul gamingului, aducând o latență scăzută, de asemenea.

Matt Kesselring, Director al Xbox Hardware Partnerships, a declarat:

„Ne dorim ca Xbox să le ofere gamerilor posibilitatea de a alege cum, ce și unde își joacă jocurile preferate. Parteneriatul nostru cu Philips, prin dezvoltarea primelor monitoare pentru Xbox, va oferi gamerilor un monitor unic cu tehnologie și caracteristici perfecte pentru Xbox Series X | S”

Philips Momentum Designed for Xbox 559M1RYV va fi disponibil momentan doar în varianta de 55 inch. Mai aflăm că este doar începutul unei noi game inovatoare a companiei. Prețul recomandat de vânzare este de 6.819 lei și va fi disponibil începând din luna august inclusiv pe plan local.